B E A U T Y - C E N T R E
ENTRY TERMS PRODUCTS
BEDAK ARAB KOKURYU
Saturday, May 11, 2013 • 8:06 PM • 0 comments

Hanya RM60 (SM) ; RM65 (SS) Tmasuk Postage

ORIGINAL!!
Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu merupakan powder digabungkan dgn krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu. Bedak ni 3 in 1. Ia adalah teknologi dari Jepun dan dipasarkan di Filipina. Pengguna setianya adalah wanita Arab (itu yang dapat nama manja Bedak Arab)


Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake didatangkan dengan Kokuryu Beauty Sponge.

HALAL product!



11 sebab kenapa anda perlu miliki bedak arab kokuryu hari ini juga.



1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation & alas bedak… sangat jimat! 
(sesuai untuk sesiapa yang apply mouisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)



2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)



3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah 
(rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)


4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda 
(untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)



5. Mengecutkan jerawat 
(sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)



6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik 
(certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)



7. Tahan selama lebih 8 jam 
(sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)



8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit 
(certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)



9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat 
(haaaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)



10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap 
(kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)



11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan 
( ikut penggunaan masing-masing)




CARA MENGGUNAKAN BEDAK ARAB KOKURYU :
1. SEBELUM GUNA BEDAK ARAB PASTIKAN KESELURUHAN SPAN DIBASAHKAN (span jgn terlalu basah & jgn terlalu kering... agak2 bedak blh lekat elok le)

2. PERAHKAN SPAN

3. SAPU SPAN PADA BEDAK ARAB (klu bedak arab tu first time diguna kena sapu span tu kuat sikit pada bedak br bedak lekat elok.... maklum le bedak tu baru nak guna permukaan bedak tu tak licin lg)

4. KALAU SAPU BEDAK TU TAK PERLU BANYAK2 SEBAB BEDAK DI MERESAP PADA KULIT & NAMPAK SEKATA... JUGA BERTINDAK IKUT DARAH SO SAPU BIASA2 AJE YE

5. SETERUSNYA SAPUKAN BEDAK PADA MUKA ANDA.. RATAKAN DGN SEBAIKNYA

6. LEPAS GUNA PASTIKAN ANDA BASUH SPAN BEDAK ARAB TU.. BOLEH BASUH GUNA PENCUCI MUKA ATAU MANDIAN BABY ( jgn biar span tu x basuh takut kuman melekat tak elok le nak pakai kat muka )

7. TIME BASUH TU GOSOK2 LE SIKIT SPAN BAGI KELUAR KESAN BEDAK TU

8. SETERUSNYA BILAS DGN AIR BERSIH lps basuh sure anda tengok span tu bersih n putih macam asal.. mmg puas hati...

9. LEPAS BASUH BOLEH MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK YANG DAH SEDIA ADA TU ( jadi span & plastik tu jaga le molek )

10. PERLU DIINGATKAN... SEBELUM MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK PASTIKAN SPAN TU KERING DULU.. ANGINKAN LE KEJAP SEMINIT DUA (jgn terus masukkan span yg basah dalam plastik coz nanti berbau busuk n berkulat... tak best le kan...)






Labels:


TESTIMONI SF BEAUTY
• 7:53 PM • 0 comments



































HARGA :
RM100 S/M
RM105 S/S

Labels:


PRODUK KECANTIKAN SF BEAUTY
• 7:49 PM • 0 comments
Sf Beauty merupakan produk kecantikan terhangat buat wanita Malaysia (lelaki pun boleh!), pengasas nya berasal dari Kelantan. Penjualan produk sudah bermula dari tahun 2007, kala itu ia hanya di pasarkan di kalangan keluarga dan rakan terdekat. Ia tidak dijual di pasaran terbuka/salon namun keberkesanannya membuatkan ia meniti dari mulut ke mulut oleh pengguna yang berpuas hati dengan hasilnya yang menakjubkan yang boleh dilihat dalam tempoh hanya beberapa minggu (termasuklah saya). Sehingga kini pengeluaran produk Sf Beauty masih dibuat secara manual, dan mendapat permintaan ribuan set setiap minggu.


Sf Beauty terhasil dari penemuan sumber semulajadi (ekstrak buah dan rempah ratus terpilih) yang amat sesuai untuk semua jenis kulit (terdapat 2set pilihan iaitu untuk kulit bermasalah jerawat dan normal). Setiap set terdiri dari 3 item sahaja iaitu sabun pembersih, krim siang dan krim malam. Penggunaan ringkas memang sangat memudahkan, menjaga dan merawat kulit rosak, kusam, berparut dan kedutan halus agar terserlah kecantikan asli setiap individu. Ia membantu meningkatkan metabolisma kulit dengan penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan jeragat/pigmentasi, menambahkan keanjalan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar tampil segar, berseri dan muda sentiasa.

Jika anda mempunyai masalah kulit wajah seperti dinyatakan, cubalah Sf Beauty hari ini. Insyaallah, anda pasti berpuashati.


HARGA :
RM100 S/M
RM105 S/S

Labels:



PAST
MY WORDS;
HAI , saya Nurul Khairiah . Saya merupakan seorang student dan pemilik tunggal kepada www.careyourlook.blogspot.com . Di sini saya menyediakan pelbagai barangan kecantikan . Untuk order boleh PM saya or email saya . InShaAllah saya akan memberikan khidmat yg sebaiknya .
  •  Online Users

  • CONTACT;


    nurulkhairiah26@gmail.com
    FACEBOOK
    Whatsapp : 013-5012642
    Telegram : 019-4227284
    Instagram : koy_collections

    OTHERS;