B E A U T Y - C E N T R E
ENTRY TERMS PRODUCTS
COKLAT LOVE HABIBI
Thursday, May 9, 2013 • 4:47 PM • 0 comments




*❤ Coklat love habibi tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim ❤*

TETAPI

^Coklat LOVE Habibi ^

••►Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain.


^Coklat LOVE Habibi ^


••►Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
Untuk melancarkan peredaran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.

Cara makan yg sgt mudah..
Ambil n gentelkan kecil2.
Kunyah n minum air.

Disarankan ambil ketika serapan n makan malam.

Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)


Cubalah kaedah asas pembersihan dalaman dengan produk $u$ukdara. Jangan WAS-WAS sebab ramai yang dah hamil dgn kaedah kita yang simple dan menjimatkan!!! Peniagaan kami disertakan dgn niat ingin mendapatkan pahala saham akhirat dengan membantu anda.. Kita berikhtiar, segalanya dgn izin Allah jua.







EXCUSE!!!!

Ramai pulak duk bertanya COKLAT LOVE HABIBI NI KLU MKN GEMUK X???

-jgn slh fhm ye jgn ingt namanye COKLAT boleh gemuk.COKLAT LOVE HABIBI ni adalah maajun ye rsnya lemak manis..jika amalkn CLH ni kamu smua akan merasa tindak bls sedemikian :
  • Kerap Sendawa buang angin
  • Mlawaskn pmbuangan, klu perut muncit tu krp mmbuang aknmengempiskan perut anda
  • Kerap kencing buang toksin dlm badan
  • Mana kurang bernafsu tu jgn tkejut asik nak saja
  • Melancarkan sistem perjalanan drh dlm bdn
  • Melancarkan haid


HARGA RM48 , ADD POSTAGE : RM6/SM, RM10/SS







Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , saya Nurul Khairiah . Saya merupakan seorang student dan pemilik tunggal kepada www.careyourlook.blogspot.com . Di sini saya menyediakan pelbagai barangan kecantikan . Untuk order boleh PM saya or email saya . InShaAllah saya akan memberikan khidmat yg sebaiknya .
  •  Online Users

  • CONTACT;


    nurulkhairiah26@gmail.com
    FACEBOOK
    Whatsapp : 013-5012642
    Telegram : 019-4227284
    Instagram : koy_collections

    OTHERS;


    Untuk order boleh PM dkt facebook , email ataupun SMS sahaja . Sebarang call tidak akan dilayan . Sila nyatakan :
  • Nama :

  • Alamat :

  • Jenis Produk :

  • Kuantiti :

  • date : NOW
    at:10 am



    BLOG ARCHIVE;

  • MISS V COOL MEDICATED FEMINE WASH
  • CATHY MAGIC
  • ROYAL EXPERT WHITE CREAM (REWC)
  • MASKER VAGINA
  • JAMU AKU DARA
  • TESTIMONI PENGGUNA SABUN SYIFA COLLAGEN
  • SABUN SYIFA COLLAGEN GREEN
  • SABUN SYIFA COLLAGEN PINK
  • 4 STEP SHAPE WAIST TRIMMER
  • ARM SHAPER - BENGKUNG LENGAN