B E A U T Y - C E N T R E
ENTRY TERMS PRODUCTS
MISS V COOL MEDICATED FEMINE WASH
Thursday, May 9, 2013 • 4:36 PM • 0 comments






Feminine wash baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan. 

Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. 


Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. 

Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidan berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan: herba arab, cengkih, estrak sireh dan manjakani.

PASTI ANDA TERTANYA, KENAPA LA MAHAL SGT... walhal kat kedai2 pun dalam rm10.00 je

1. Ia FW yang berubat, merawat keputihan dan kegatalan.
2. Ia sangat pekat, cuma guna sedikit shj. FW kat pasaran cair sampai kekadang terlebih keluar.
3. Wangian semulajadi.
4. Ia nyaman dan sejuk macam ais.
5. Ia membunuh bakteria jahat dan membasmi fungus. FW kat pasaran cuma wangi je.

Ia amat Berbaloi dan lebih Hebat!


TESTIMONI:
Memang best la feminine wash ni..^_^
kmarin pakai dlm jam4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..tym tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huhu..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah


HARGA RM48 , ADD POSTAGE : RM6/SM, RM10/SS

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , saya Nurul Khairiah . Saya merupakan seorang student dan pemilik tunggal kepada www.careyourlook.blogspot.com . Di sini saya menyediakan pelbagai barangan kecantikan . Untuk order boleh PM saya or email saya . InShaAllah saya akan memberikan khidmat yg sebaiknya .
  •  Online Users

  • CONTACT;


    nurulkhairiah26@gmail.com
    FACEBOOK
    Whatsapp : 013-5012642
    Telegram : 019-4227284
    Instagram : koy_collections

    OTHERS;


    Untuk order boleh PM dkt facebook , email ataupun SMS sahaja . Sebarang call tidak akan dilayan . Sila nyatakan :
  • Nama :

  • Alamat :

  • Jenis Produk :

  • Kuantiti :

  • date : NOW
    at:10 am



    BLOG ARCHIVE;

  • CATHY MAGIC
  • ROYAL EXPERT WHITE CREAM (REWC)
  • MASKER VAGINA
  • JAMU AKU DARA
  • TESTIMONI PENGGUNA SABUN SYIFA COLLAGEN
  • SABUN SYIFA COLLAGEN GREEN
  • SABUN SYIFA COLLAGEN PINK
  • 4 STEP SHAPE WAIST TRIMMER
  • ARM SHAPER - BENGKUNG LENGAN
  • NATURAL BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER