B E A U T Y - C E N T R E
ENTRY TERMS PRODUCTS
PRODUK KECANTIKAN SF BEAUTY
Saturday, May 11, 2013 • 7:49 PM • 0 comments
Sf Beauty merupakan produk kecantikan terhangat buat wanita Malaysia (lelaki pun boleh!), pengasas nya berasal dari Kelantan. Penjualan produk sudah bermula dari tahun 2007, kala itu ia hanya di pasarkan di kalangan keluarga dan rakan terdekat. Ia tidak dijual di pasaran terbuka/salon namun keberkesanannya membuatkan ia meniti dari mulut ke mulut oleh pengguna yang berpuas hati dengan hasilnya yang menakjubkan yang boleh dilihat dalam tempoh hanya beberapa minggu (termasuklah saya). Sehingga kini pengeluaran produk Sf Beauty masih dibuat secara manual, dan mendapat permintaan ribuan set setiap minggu.


Sf Beauty terhasil dari penemuan sumber semulajadi (ekstrak buah dan rempah ratus terpilih) yang amat sesuai untuk semua jenis kulit (terdapat 2set pilihan iaitu untuk kulit bermasalah jerawat dan normal). Setiap set terdiri dari 3 item sahaja iaitu sabun pembersih, krim siang dan krim malam. Penggunaan ringkas memang sangat memudahkan, menjaga dan merawat kulit rosak, kusam, berparut dan kedutan halus agar terserlah kecantikan asli setiap individu. Ia membantu meningkatkan metabolisma kulit dengan penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan jeragat/pigmentasi, menambahkan keanjalan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar tampil segar, berseri dan muda sentiasa.

Jika anda mempunyai masalah kulit wajah seperti dinyatakan, cubalah Sf Beauty hari ini. Insyaallah, anda pasti berpuashati.


HARGA :
RM100 S/M
RM105 S/S

Labels:PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , saya Nurul Khairiah . Saya merupakan seorang student dan pemilik tunggal kepada www.careyourlook.blogspot.com . Di sini saya menyediakan pelbagai barangan kecantikan . Untuk order boleh PM saya or email saya . InShaAllah saya akan memberikan khidmat yg sebaiknya .
 •  Online Users

 • CONTACT;


  nurulkhairiah26@gmail.com
  FACEBOOK
  Whatsapp : 013-5012642
  Telegram : 019-4227284
  Instagram : koy_collections

  OTHERS;