B E A U T Y - C E N T R E
ENTRY TERMS PRODUCTS
ROYAL EXPERT WHITE CREAM (REWC)
Thursday, May 9, 2013 • 4:26 PM • 0 comments

Dengan sepuluh tahun pengalaman dalam industri kecantikan, Royal International menyediakan pelbagai produk-produk kecantikan kepada pelanggan di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 2005, perniagaan itu yang berpangkalan di Dubai, UAE. Selepas 4 tahun menguruskan pembuatan dan disribution di tengah-tengah timur, Royal International mengembangkan perniagaan mereka di seluruh dunia ke negara-negaraseperti Malaysia, Singapura, United Kingdom, Amerika Syarikat, Kanada, Trinidad dan Tabago dan juga Australia. Dengan pertumbuhan pesat jualan, pengeluaran produk itu maneuvered dari UAE ke Pakistan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ROYAL EXPERT WHITE LUAR BIASA?
ROYAL EXPERT WHITE bukan sahaja mencerahkan kulit anda tetapi ia juga membuang kulat, jerawat dan kedut dari kulit anda. Ia juga menghapuskan mana-mana tempat dari muka anda walaupun mereka yang mendalam dalam kulit anda. Ia memperbaharui dan membersihkan kulit daripada semua masalah kulit kemudiannya agen pemutihan aktif menembusi kulit anda, meninggalkan kulit anda cerah, berseri dan semula jadi. Royal Expert White adalah, setakat ini, yang TERBAIK topikal anti-penuaan penjagaan kulit produk berdasarkan maklumbalas pengguna. Tiada apa-apa lagi yang datang dekat dari segi keberkesanan dan kebolehpercayaan. Satu jumlah yang besar pengguna telah menunjukkan pengurangan ketara dalam penampilan kedutan, dengan tiada kesan sampingan. Ia juga membantu untuk mengurangkan berdarah kulit dan tompok coklat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bagaimana Royal Expert White Bekerja?
Menggunakan ekstrak herba seperti (MAGNOLOL) dan penyelidikan teknologi moden. Pakar White melegakan kulit anda dan merawat dengan pemutihan, anti-kulat dan anti kedutan ejen, mengembalikan wajah bersih anda dan memberikan cahaya semula jadi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

SABUN ROYAL EXPERT WHITENING 
Adalah antioksidan yang kuat dengan agen pemutih semulajadi yang penuh. Ini sabun tindakan triple memastikan kulit yang jelas, licin dan juga tona. Ia membantu membaiki kerosakan kulit yang sedia ada, mencegah kedutan yang tanda-tanda penuaan kulit dan memperbaiki keadaan kulit secara keseluruhan, meninggalkan ia lebih bertenaga dan sihat. Ia mengandungi campuran khas daripada ekstrak yang menyuburkan kulit secara semula jadi. Produk ini melakukan yang terbaik apabila digunakan secara berterusan. Ini adalah baik untuk digabungkan dengan Pakar 
Royal White Cream kami untuk hasil yang lebih besar.

BAHAN (Diluluskan oleh Jabatan Kimia (DOC))
- Palm Oil PEG - 8 Ester
- Aqua
- Minyak Kelapa
- Minyak Castor
- Polyamino Gula Kondensat
- Sodium Lactate
- titanium Dioxide
* Fragrance

---------------------------------------------------------------------------------------------------

PEMBERSIH ROYAL EXPERT
Pakar Pembersih muka datang dengan Ekstrak Aloe Barbadensis dan Vitamin C & E dirumuskan dengan asid buah-buahan alpha-hydroxy dipertingkatkan dengan ekstrak. Manfaat produk dengan asid buah-buahan menjadi jelas sebaik sahaja anda mula menggunakan mereka kulit anda mula berasa lembut dan licin. Kita perlu memberi perhatian dekat dengan apa yang adalah keperluan kulit. Mengetahui jenis kulit anda adalah penting, jika anda mahu pencuci muka untuk bekerja pada tahap optimum. Terdapat banyak pembersih yang berbeza untuk keadaan muka yang berbeza, daripada kulit kering, berminyak kulit kulit walaupun penuaan. Kita semua mempunyai keperluan yang berbeza apabila ia datang kepada muka kita. Royal Pakar Pembersih Wajah bekerja untuk kedua-dua kulit kering dan berminyak, tetapi Jika anda tidak tahu jenis kulit anda atau anda mempunyai kulit yang sensitif, pilihan yang terbaik adalah dengan menggunakan pembersih muka khusus untuk kulit sensitif.

RAMUAN: (Diluluskan oleh Jabatan Kimia (DOC))
Aqua dinatrium EDTA
Sodium C14-16 etana sulfonate
Cocomide Dea
Ekstrak Aloe Barbadensis
ascorbyl palmitate
Propylene Glycol * Fragrance
RM160 - SET

SABUN - RM10
CLENSER - RM30
DAY/NIGHT CREAM - RM130

Labels:PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , saya Nurul Khairiah . Saya merupakan seorang student dan pemilik tunggal kepada www.careyourlook.blogspot.com . Di sini saya menyediakan pelbagai barangan kecantikan . Untuk order boleh PM saya or email saya . InShaAllah saya akan memberikan khidmat yg sebaiknya .
 •  Online Users

 • CONTACT;


  nurulkhairiah26@gmail.com
  FACEBOOK
  Whatsapp : 013-5012642
  Telegram : 019-4227284
  Instagram : koy_collections

  OTHERS;